Ако сте за първи път при нас

С Вашето първо посещение при нас Вие ставате част от голямото ни семейство!

Za parvi pat pri nasТук ще намерите полезна информация относно това, как протича посещението в болницата, какво е необходимо и пр.
Ако желаете преглед при някой от нашите специалисти, е необходимо първо да запазите час. Можете да направите това по следните начини:

  • на телефони: 056 / 85 98 50, 0895 05 05 06
  • чрез контактната ни форма
  • на място на регистратурата на лечебното заведение в ж.к. „П.Р.Славейков” №174, (до спортна зала „Младост”, гр. Бургас)

Нашите сътрудници ще Ви окажат съдействие за избор на час в удобно за Вас време.

При пристигането си в болницата ние Ви посрещаме на регистратурата. Сътрудникът ни Ви насочва в кой кабинет ще се извърши прегледът. Очните прегледи се извършват  на партерния етаж на лечебното заведение. Ако Вие или Ваш близък изпитва затруднения при придвижването, член от нашия екип ще Ви асистира при посрещането и ще предостави инвалиден стол.

Когато дойде Вашия ред, медицинският сътрудник от кабинета ще Ви покани да влезете. Първичният преглед при очен специалист трае около 20 минути. Той включва:

  • Компютърно измерване на рефракцията
  • Компютърно безконтактно измерване на очното налягане
  • Измерване на зрителна острота
  • Офталмоскопия
  • Биомикроскопия (оглед на очните дъна) при тесни зеници

По преценка на офталмолога може да се наложи разширяване на зениците, след което няма да виждате ясно в продължение на няколко часа (обикновено 3-4 часа), а близките обекти – и по-дълго. Нашите специалисти ще Ви препоръчат да не шофирате при разширени зеници, защото това може да е опасно за Вас. Зениците се свиват напълно до нормалното си положение на следващия ден.

Ако сте в клиниката и се нуждаете от допълнителна информация или помощ, можете да се обърнете към наш служител.

Как да стигнете до нас

Сградата е разположена в близост до сърцето на гр. Бургас. Намира се в ж.к. „П.Р.Славейков” №174, (до спортна зала „Младост”). С автобус можете да стигнете до нас с градските линии: Б2, Б12, 15 и 3. Ако пътувате от друг град, ще Ви ориентира картата в меню Контакти.