За нас

Очна болница „Бургас” и МЦ „Младост” отварят врати през 2008г. Идеята за откриването на модерна болница по европейски стандарти възниква в следствие на факта, че гражданите на Бургас и областта са принудени в продължение на много години да търсят специализирана помощ в други градове. Тук разполагаме с клиника, собствен стационар, лаборатория и апаратура за най-съвременен тип медицинско обслужване. Пациентите ни могат да се доверят на висококвалифициран екип, доказал своя професионализъм през годините.
Растящият брой на нуждаещите се наложи разширяването на базата, изграждането на два нови етажа и увеличаването на легловата база през 2016 г.

Стационар

Очна болница „БУРГАС” разполага със собствен стационар. Болничните стаи предлагат всички условия и удобства за възстановяване след опертивна интервенция. Персоналът на СОБАЛ „БУРГАС” се грижи за Вашия комфорт през целия престой.

Нашите пациенти говорят за нас

„Бях много притеснен, когато при профилактичен преглед в Очна болница „Бургас” ми поставиха диагноза „глаукома” през 2009. Нямах никакви симптоми. Тъй като съм шофьор международни превози, да виждам добре е от изключително важно значение за моята работа. Чувствам се късметлия, че тогава попаднах в тази клиника, защото благодарение на прецизността и пълните изследвания на лекарите, заболяването е открито в съвсем начален стадий и вече седем години с редовни посещения и терапия виждам много добре. Чувствам се в сигурни ръце!DSC01133
Иван Иванов, 66г.пациент с глаукома от 2009г.