За нас

Очна болница „Бургас” и МЦ „Младост” отварят врати през 2008г. Идеята за откриването на модерна болница по европейски стандарти възниква в следствие на факта, че гражданите на Бургас и областта са принудени в продължение на много години да търсят специализирана помощ в други градове. Тук разполагаме с клиника, собствен стационар, лаборатория и апаратура за най-съвременен тип медицинско обслужване. Пациентите ни могат да се доверят на висококвалифициран екип, доказал своя професионализъм през годините.
На територията на болницата се намира и единственият в Югоизточна България Център за лазерна корекция на зрението, в който диоптрите се премахват чрез последно поколение ексимерен лазер.

Стационар

Очна болница „БУРГАС” – Д-р Иванови разполага със собствен стационар. Болничните стаи предлагат всички условия и удобства за възстановяване след оперативна интервенция. Персоналът на клиниката се грижи за Вашия комфорт през целия престой.

Нашите пациенти говорят за нас

„Бях много притеснен, когато при профилактичен преглед в Очна болница „Бургас” ми поставиха диагноза „глаукома” през 2009. Нямах никакви симптоми. Тъй като съм шофьор международни превози, да виждам добре е от изключително важно значение за моята работа. Чувствам се късметлия, че тогава попаднах в тази клиника, защото благодарение на прецизността и пълните изследвания на лекарите, заболяването е открито в съвсем начален стадий и вече седем години с редовни посещения и терапия виждам много добре. Чувствам се в сигурни ръце!DSC01133
Иван Иванов, 66г.пациент с глаукома от 2009г.