За нас

Очна болница „Бургас” и МЦ „Младост” отварят врати през 2008г. Идеята за откриването на модерна болница по европейски стандарти възниква в следствие на факта, че гражданите на Бургас и областта са принудени в продължение на много години да търсят специализирана помощ в други градове. Тук разполагаме с клиника, собствен стационар, лаборатория и апаратура за най-съвременен тип медицинско обслужване. Пациентите ни могат да се доверят на висококвалифициран екип, доказал своя професионализъм през годините.
Растящият брой на нуждаещите се наложи разширяването на базата, изграждането на два нови етажа и увеличаването на легловата база. През 2016-та предстои завършването на обновената сграда и оборудването й с още по-нова апаратура.

Стационар

Очна болница „БУРГАС” разполага със собствен стационар. Болничните стаи предлагат всички условия и удобства за възстановяване след опертивна интервенция. Персоналът на СОБАЛ „БУРГАС” се грижи за Вашия комфорт през целия престой.

Нашите пациенти говорят за нас

„От дете съм късогледа. Виждайки колко лесни, безболезнени и успешни бяха операциите на катаракта на съпруга ми в Очна болница „Бургас“, аз също реших да се подложа на корекция на зрението. Удовлетворена съм от резултатите и вниманието, което получих в болницата. Докторът, сестрите и останалият персонал не можеха да бъдат по-услужливи, внимателни и професионалисти. Апаратурата и оборудването отговаряха на всичко, което можеш да желаеш от една съвременна болница, а операциите бяха толкова бързи и безболезнени. Определено препоръчвам Очна болница „Бургас“ на всеки, който се нуждаe от операция на катаракта или корекция на зрението.“ Erika-za-website
Erica MacDowellпациент с корекция на късогледство