За нас

Очна болница „Бургас” и МЦ „Младост” отварят врати през 2008г. Идеята за откриването на модерна болница по европейски стандарти възниква в следствие на факта, че гражданите на Бургас и областта са принудени в продължение на много години да търсят специализирана помощ в други градове. Тук разполагаме с клиника, собствен стационар, лаборатория и апаратура за най-съвременен тип медицинско обслужване. Пациентите ни могат да се доверят на висококвалифициран екип, доказал своя професионализъм през годините.
Растящият брой на нуждаещите се наложи разширяването на базата, изграждането на два нови етажа и увеличаването на легловата база. През 2016-та предстои завършването на обновената сграда и оборудването й с още по-нова апаратура.

Стационар

Очна болница „БУРГАС” разполага със собствен стационар. Болничните стаи предлагат всички условия и удобства за възстановяване след опертивна интервенция. Персоналът на СОБАЛ „БУРГАС” се грижи за Вашия комфорт през целия престой.

Нашите пациенти говорят за нас

„Дълго време отлагах операцията на катаракта от страх, че някой ще докосва окото ми. Освен „перде”, страдах от късогледство и астигматизъм. От младини носех очила и не повярвах на доктора, когато ми каза, че ще виждам без тях. Когато станах от операционната маса, попитах „Това ли беше?” – не усетих никаква болка. След операцията не нося очила. Благодаря на целия екип, че променихте живота ми!“ viber-image
Петранка Колевапациент опериран от катаракта