За нас

Очна болница „Бургас” и МЦ „Младост” отварят врати през 2008г. Идеята за откриването на модерна болница по европейски стандарти възниква в следствие на факта, че гражданите на Бургас и областта са принудени в продължение на много години да търсят специализирана помощ в други градове. Тук разполагаме с клиника, собствен стационар, лаборатория и апаратура за най-съвременен тип медицинско обслужване. Пациентите ни могат да се доверят на висококвалифициран екип, доказал своя професионализъм през годините.
На територията на болницата се намира и единственият в Югоизточна България Център за лазерна корекция на зрението, в който диоптрите се премахват чрез последно поколение ексимерен лазер.

Стационар

Очна болница „БУРГАС” – Д-р Иванови разполага със собствен стационар. Болничните стаи предлагат всички условия и удобства за възстановяване след оперативна интервенция. Персоналът на клиниката се грижи за Вашия комфорт през целия престой.

Нашите пациенти говорят за нас

„От дете съм късогледа. Виждайки колко лесни, безболезнени и успешни бяха операциите на катаракта на съпруга ми в Очна болница „Бургас“, аз също реших да се подложа на корекция на зрението. Удовлетворена съм от резултатите и вниманието, което получих в болницата. Докторът, сестрите и останалият персонал не можеха да бъдат по-услужливи, внимателни и професионалисти. Апаратурата и оборудването отговаряха на всичко, което можеш да желаеш от една съвременна болница, а операциите бяха толкова бързи и безболезнени. Определено препоръчвам Очна болница „Бургас“ на всеки, който се нуждаe от операция на катаракта или корекция на зрението.“ Erika-za-website
Erica MacDowellпациент с корекция на късогледство